Huurincasso

Huurincasso Commercieel Vastgoed

Een vak apart. Het gaat om uw belang en dat realiseert Bureau Breij zich maar al te goed. Daarom heeft Bureau Breij het unieke just-in-time incassosysteem ontwikkeld dat uiterst efficiënt werkt. Voor u. Het netwerk van Bureau Breij door geheel Nederland zorgt dat doeltreffende incasso en snelle afhandeling garant staan voor kwaliteit.

Snelle en doeltreffende incassering van huurvorderingen vereist diepgaande kennis van huur- en huurprocesrecht.

De rechtspraktijk Breij beschikt na 27 jaar over deze kwaliteit en heeft hiermee een reputatie opgebouwd van hoogwaardige deskundigheid. Bureau Breij staat op de bres voor uw financieel belang: compromisloos.

Een ogenschijnlijk simpele huurvordering kan door slecht proceswerk tot een afwijzing van de vordering leiden.

Huurprocesrecht als onderdeel van huurincasso

Laat u niet verleiden door zelf proceshandelingen te verrichten. Het procesrecht kent soms akelige valkuilen. Bureau Breij kent de weg in de wet. Laat een professional het werk doen. Anticiperen en maatwerk is de sleutel tot succes.

De beste formule wordt toegepast om er uit te halen wat er in zit. Ook een over het gehele land verspreid netwerk, bevordert snelheid en efficiency.

Resultaten die tot de verbeelding spreken.

Dankzij een goede organisatie zijn de feiten en cijfers van Bureau Breij betreffende behaalde incassoresultaten bijzonder interessant.

Feiten en cijfers die aantonen dat hogere netto huuropbrengsten wel degelijk te verwezenlijken zijn. In combinatie met de spreekwoordelijke snelheid en doeltreffendheid waarmee Bureau Breij gewend is te opereren, is dat voor u van wezenlijk belang.